De opleiding Technicus Beveiligingsinstallaties (TBV) is een opleiding waarin u leert wat de werkzaamheden zijn van een beheerder in een Elektronisch Beveiligingsbedrijf. Deze opleiding is verplicht voor een medewerker, die verantwoordelijk is voor de projecten van een Elektronisch Beveiligingsbedrijf en deze verplichting vloeit voort uit de BORGregeling. Deze vakopleiding verzorgen wij zowel bij u binnen uw bedrijf of op verschillende locaties in het land als u niet in het bezit bent van een geschikte lesruimte. De basis voor deze opleiding bestaat uit 8 cursusdagen verdeeld over meerdere maanden en een theorie en praktijkexamen.  De eisen voor deze opleiding kunt u HIER vinden. De examinering van deze opleiding wordt gedaan door het CIBV, een Certificerings- en Exameninstelling. Door op deze link te drukken komt u op hun website waarop u de informatie kunt vinden. Mocht u zijn geslaagd voor deze opleiding, dan wordt u door ons automatisch aangemeld voor het vakbekwaamheidsregister van het CIBV voor de duur van 3 jaar. Na deze 3 jaar kunt u een opfriscursus bij ons volgen, waarna de inschrijving in dit kwaliteitsregister weer met 3 jaar verlengd wordt. Mocht u interesse hebben en meer informatie willen met betrekking tot kosten en opleidingsmogelijkheden, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Deze opleiding kunt u separaat volgen of in combinatie met de opleiding Technisch Beheerder Mechanische Beveiliging (TBMB).

Mocht u hiervoor kiezen dan is de SBU 3 dagen langer en worden er 2 theorie-examens afgenomen en 2 praktijkexamens, die van elkaar verschillen.

SBU:                      8 lesdagen + zelfstudie